Verfijn je keuze

Categorieën
Merk
Prijs

Drogisterij

Drogisterij-Parfumerie de Zonnewijzer
Openingstijden drogist
Maandag
11:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
8:30 - 17:00

Beveiliging

Uw gegevens worden beveiligd verzonden
Uw gegevens worden beveiligd verzonden

Verzenden & retourneren

Per heden is Drogisterij Toppers gesloten en kunt u geen nieuwe bestellingen meer aanmaken.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard afgehandeld; neemt u bij vragen contact met ons op 024-6420497.

Wij willen u ook wijzen op de opheffings-uitverkoop die plaats vindt in de drogist gevestigd in Wijchen, Zuiderpoort 14.

Levertijden
De meeste producten die wij aanbieden zijn voorradig in onze D.I.O. drogist. Hierdoor is het voor ons mogelijk om uw bestelling nog dezelfde dag aan u te versturen waardoor levering (binnen Nederland) de volgende dag kan plaatsvinden. Wij adviseren u om de bestelling voor 16:00 te plaatsen om in aanmerking te komen voor deze snelle levering. Heeft u vragen over de levertijden of wilt u bevestiging of producten voorradig zijn neemt u dan gerust contact met ons op.

Verzending
Het is zowel in uw als ons belang om ervoor te zorgen dat de bestelling correct, netjes en op tijd bij u wordt afgeleverd. Om deze zorg zo goed mogelijk na te komen verzenden wij al onze producten met PostNL of DHL. Wij verpakken uw order met de grootst mogelijke zorg, dwz voorzien van een stevige doos en eventueel met extra vulmateriaal om schade tijdens transport te voorkomen.

Track&Trace
Zodra het pakket is aangeboden aan de pakketdienst (PostNL of DHL), sturen wij u de Track&Trace code zodat u zelf het pakket kunt volgen op internet.

Condities en voorwaarden
De algemene voorwaarden van de pakketdienst zijn van toepassing met betrekking tot de verzendopties die wij aanbieden. Deze omvat onder andere:
 • Het aantal keren dat een pakket bij u aan de deur wordt aangeboden
 • Levering bij buren bij afwezigheid
 • Mogelijkheid tot afhalen op het postkantoor
 • Aansprakelijkheid bij verlies of diefstal

 • Voor de overige bepalingen rondom verzending, betaling en garantie verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden. Leest u deze aandachtig door voordat u een order plaatst.

  Kosten
  Wij rekenen verzendkosten volgens onderstaande tabel.

  orders tot 30 Euro orders vanaf 30 Euro
  PostNL/DHL Pakket 4,95 Euro Gratis verzenden


  Verzending naar buitenland
  Wij bieden verzending aan naar een beperkt aantal landen binnen de EU; dit zijn tevens de landen waaronder u zich kunt aanmelden bij het aanmaken van een account. Staat uw land niet vermeld in de selectie-mogelijkheden dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

  elke order bedrag
  PostNL Brievenbus post vanaf 1 5,95 Euro
  PostNL/DHL Internationaal Pakket vanaf 1 11,75 Euro

  1. Let op, dit is een vanaf prijs. Afhankelijk van het gewicht en afmetingen van uw zending kunnen de kosten hoger uitvallen.


  Retourneren van artikelen
  Volgens de wet �koop op afstand� heeft u het recht om gekochte artikelen binnen 7 werkdagen zonder opgaaf van redenen aan ons te retourneren. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Na ontvangst en goedkeuring van de zending wordt het volledige aankoopbedrag aan u terugbetaald. U betaalt wel de kosten voor het terugsturen.

  Merk tenslotte op dat u de artikelen dient te retourneren zoals bepaald in onze algemene voorwaarden.

  Volgende